Cautare

4656 de rezultate pentru "ion stan" (3.37 secunde)
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Între timp, specialistii de la Ford pregatesc proiectul tehnic pentru începerea noii productii sub marca gigantului american.Compania producatoare de autoturisme de la Craiova reia fabricatia modelului Matiz la începutul lunii februarie, iar cei peste 1.000 de muncitori trimisi acasa în decembrie se vor întoarce la lucru, a declarat directorul general al Daewoo Automobile România, Ion Ion.
Jurnalistul Ion Cristoiu va realiza duminica ultima editie a emisiunii "Zig Zag", dar a luat decizia sa abandoneze si editorialul zilnic din "Jurnalul National".
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Eu 50% si Pufu 50%", a spus jurnalistul Ion Cristoiu.
Ion Mihalache, Piata Victoriei, Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Calea Grivitei, Bd. ... Ion Mihalache, Piata Victoriei,Str. ... Ion Mihalache, Str.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
In jurul orei 21:45, in fata baracii, sergentul Ion Radu le-a atras atentia soldatilor Dorr si Vulpe asupra faptului ca, pe o movila, acoperita de zapada, aflata la vreo 15-20 de metri, se vedea o silueta intunecata. ... Stan sa-l urmeze.
In ceea ce ii priveste pe liderii grupurilor parlamentare din Senat, Sabin Cutas (PC) a inregistrat o prezenta la sedintele de vot de 77%, Puiu Hasotti (PNL) - 62%, Petre Iotcu (PDL) - 46%, Ion Iliescu (PSD) - 27%, Mihai Ungheanu (PRM) - 26%, Verestoy Attila (UDMR) - 10%.
Candidatul Aliantei la Primaria comunei buzoiene Mihailesti a castigat alegerile din primul tur, Stan Stan obtinand 51,7% dintre sufragii.
La finele anului trecut directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, anunta ca pina in 2009 se vor investi in societate peste 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", declara Gelu Stan.
Am trecut la ridicarea acestora pentru ca ingreuneaza traficul si in plus, sunt foarte urate", a declarat Gabi Stan, viceprimarul Constantei.
Potrivit secretarului comisiei, deputatul PSD Ioan Stan, alti cinci ofiteri SRI urmeaza sa fie audiati saptamana viitoare de membrii comisiei, astfel incat acestia sa poata intocmi un raport final pana la 14 septembrie, cand trebuie sa inainteze Birourilor Permanente ale Camerelor Parlamentului concluziile anchetei referitoare la Omar Hayssam.
Deputatul a fost urmat de opt lideri conservatori, printre care Stan Dobrescu, Andrei Trandafir, Radu Mihailov s.a, fiecare reprezentand alti cativa zeci de oameni, toti demisionand dupa anuntul lui Mihei ca a parasit PC.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Opinia lui Dragomir a fost impartasita si de Adrian Stan, vicepresedintele Administratiei Domeniilor Statului, care a aratat ca rolul lui Avram a fost acela de a pune guvernul intr-o lumina proasta, printr-o actiune intentionata a PD-ului. Stan a precizat ca transhumanta nu a fost interzisa, ci doar reglementata.
Acesta cere o campanie europeana neviciata de scandalurile politice de tip dambovitean", a declarat si Adrian Stan, vicepresedintele organizatiei judetene a PNL.
Mai mult, declara liberalii, ideea cum ca ei ar duce tratative cu echipa Radu Mazare de schimbare a viceprimarului Gabi Stan cu un PNL-ist, "este rodul imaginatiei democratilor".
Si cererea privitoare la amenajarea sediului firmei a stirnit aceleasi critici, de data aceasta din partea consilierului local PSD Gelu Stan.
Stan '23 / Oana '47 Timisorenii au reusit sa deschida scorul cu un super-gol reusit de Stan. Imediat dupa reluare a egalat echipa din Targoviste.
Ei, si daca tot precizam ca agitatia era mare in hotelul Malibu, mai putem adauga si faptul ca viceprimarul Gabi Stan era atat de bine dispus incat facea glume pe seama vicepresedintilor Consiliului Judetean Constanta - Cristian Darie si Cristinel Dragomir, si ei prezenti.
google-analytics.com